H Valve επιβεβαιώνει ότι το DOTA 2 θα είναι δωρεάν, ανακοινώνει το DOTA store

DotA 2

H Valve ανακοίνωσε σήμερα ότι το επερχόμενο DOTA 2 για το οποίο έχουμε ήδη δει το πρώτο trailer θα προσφέρεται δωρεάν για όλους ενώ παράλληλα λανσάρεται και το DOTA Store στο οποίο θα προσφέρονται αντικείμενα που έχει δημιουργήσει η Valve και η ευρύτερη κοινότητα.

Τα αντικείμενα αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και επειδή το κατάστημα θα ανοίξει πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι από τώρα αγοράζοντας το DOTA 2 Early Access Bundle αντικειμένων.

«Το άνοιγμα του καταστήματος είναι μια μεγάλη ώθηση για το παιχνίδι. Με την υποστήριξη του Steam Workshop, η πλειοψηφία των αντικειμένων που θα διατίθενται από την πρώτη μέρα έχουν δημιουργηθεί και πωλούνται από μέλη της κοινότητάς μας. Κάνοντας το παιχνίδι διαθέσιμο δωρεάν ελπίζουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους παίχτες να αποφασίσουν πως και πόσο θα επενδύσουν στο παιχνίδι», δήλωσε ο υπεύθυνος σχεδιασμού του DOTA 2.

To παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC αργότερα μέσα στο 2012 και υπόσχεται μια μοναδική μίξη online RTS και RPG που έχει κάνει δημοφιλές το DOTA σε δεκάδες εκατομμυρίων gamers σε όλο τον κόσμο.

[via Joystiq]

Loading