Χάστε βάρος εισπνέοντας τα αγαπημένα σας ...γλυκά! [Video]

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γλυκά χωρίς να παίρνετε καμία απολύτως θερμίδα; Η εταιρεία Vaportrim προτείνει μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο για την απώλεια βάρους με την οποία αντί να τρώτε τις λιχουδιές της αρεσκείας σας ...τις εισπνέετε!

Το προϊόν λειτουργεί σαν ηλεκτρικό τσιγάρο -δίχως φυσικά να περιέχει νικοτίνη, προσφέροντας στο χρήστη μια εισπνεόμενη δόση απόλαυσης των αγαπημένων του γλυκών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 70-75% της γεύσης είναι η μυρωδιά. Kάθε φορά που γευόμαστε ή μυρίζουμε κάτι, αποστέλεται σήμα στον εγκέφαλο μας να απελευθερώσει ορμόνες ότι έχουμε χορτάσει. Έτσι, μόλις ο χρήστης νιώσει την ανάγκη να φάει κάποιο γλυκό, μερικές εισπνοές είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Τα "εισπνεόμενα γλυκά" διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων (σοκολάτα-φράουλα, σοκολάτα γαλάκτος, μηλόπιτα, pina colada, cheesecake βατόμουρο κ.α) στην τιμή των $9.95. Το κατά πόσο είναι υγιεινά ή συγκρίνονται με την απόλαυση του να γεύεσαι τα πραγματικά γλυκά είναι στην κρίση του καθενός. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Loading