ViewSonic VX2258wm 22'' Multitouch Full HD Monitor

Η ViewSonic παρουσιάζει την πρώτη της οθόνη multitouch για υπολογιστή, VX2258wm, με μέγεθος 22'', ανάλυση Full HD 1080p, φωτεινότητα 200cd/m2, χρόνο απόκρισης 5ms και δυναμική αντίθεση 100.000:1. Η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται σημαντικά χάρι στην τεχνολογία ClearMotiv II, ενώ χρησιμοποιεί και την τεχνολογία Infrared Optical Imaging για μεγαλύτερη ακρίβεια στις λειτουργίες multitouch, ανεξάρτητα από την πηγή ερεθίσματος που χρησιμοποιείται.

Η ViewSonic VX2258wm είναι συμβατή με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το σύστημα High Bandwith Protection (HBDP), το οποίο σημαίνει ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για αναπαραγωγή τανιών Blu-ray ή για σύνδεση με τις κορυφαίες HD παιχνιδοκονσόλες. Ακόμη, διαθέτει δύο ενσωματωμένα ηχεία Stereo Surround 2W.

Ο James Coulson, Marketing Manager της ViewSonic στην Ευρώπη, δήλωσε:

"Καθώς οι νέες εφαρμογές γίνονται περισσότερο διαδραστικές και πλούσιες, γεννιέται η ανάγκη πλήρους εκμετάλλευσης τους, τόσο στα smartphones, όσο και στα dekstops. Η νέα ViewSonic VX2258wm φέρνει με ευκολία την εμπειρία multitouch στα Windows 7 desktops"

Οι λειτουργίες multitouch μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο και mouse, έτσι ώστε ο χρήστης να χρησιμοποιεί ό,τι τον βολεύει καλύτερα. Τέλος, διαθέτει υποδοχές D-Sub, DVI-D και HDCP.

[πηγή ViewSonic]
Loading