Κενό ασφαλείας στον Mozilla Firefox 16. Αποσύρθηκαν τα download links

Mozilla Firefox

Η Mozilla διέθεσε την τελική έκδοση του web browser Firefox 16 εδώ και λίγες ώρες, αλλά τώρα έχει αποσύρει τα download links από την ιστοσελίδα της, καθώς ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που θα μπορούσε να επιτρέψει σε “ύποπτες” ιστοσελίδες να σημειώσουν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται ο χρήστης και να έχουν πρόσβαση στο URL ή άλλες παραμέτρους.

Γι’ αυτό το λόγο, η Mozilla συνιστά σε όσους έχουν εγκαταστήσει την έκδοση Firefox 16 να επιστρέψουν στην 15.0.1 ή να μη χρησιμοποιούν τον web browser μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα και να κυκλοφορήσει νέο update (πιθανότατα σήμερα).

[via Mozilla]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Internet, Mozilla, Software and tagged . Bookmark the permalink.
 • finrod

  Δεν ήξερα ότι ήταν Η (εταιρία) Mozilla. Νόμιζα ότι ήταν ΤΟ (ίδρυμα) Mozilla. Κάτι τέτοια διαβάζουν οι αρχάριοι χρήστες στον ειδικό τύπο και μετά λέμε γιατί η ιδέα του ελεύθερου λογισμικού δεν έχει διαδοθεί επαρκώς στη χώρα μας…

 • finrod2

  Δεν τερμάτισες απλά τον κομπλεξισμό… βρήκες και bonus πίστα.

 • finrod

  Δεν σε καταλαβαίνω φίλε μου. Αν λέω κάτι που δεν ισχύει θα χαρώ να διαβάσω τη διόρθωσή σου. Επιπλέον, θα χαιρόμουν περισσότερο αν δεν χρησιμοποιούσες το ίδιο nickname με μένα, αλλά κάποιο δικό σου ώστε να ξέρουμε ποιος γράφει το κάθετι.

 • rodfin

  απλα αν εγγραφε κανεις Το Mozilla διέθεσε την τελική έκδοση του web browser θα ηταν πολυ lamerγια