Wacom Cintiq 13HD Creative Pen & Touch: Mια πραγματικά προσωπική εμπειρία για σχεδιασμό

Cintiq13hd-Touch-Slide-2-fg

[Δ.Τ.]

Το νέο graphic tablet Wacom Cintiq 13HD Creative Pen & Touch είναι μια κορυφαία επιλογή για τους επαγγελματίες δημιουργούς. Εργασθείτε διαισθητικά και άμεσα πάνω σε μια οθόνη LED υψηλής ανάλυσης 1920 x 1080 που διαθέτει γωνίες θέασης 178° και απεικόνιση χρωμάτων 16.700.000.

Με 2048 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, αναγνώριση κλίσης και τον εργονομικό σχεδιασμό του Pro Pen, σας επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο, την δημιουργία μιας φυσικής αίσθησης στυλό – χαρτί, καθώς και να ζωντανέψετε εύκολα τις ιδέες / δημιουργίες σας.

Ο έξυπνος έλεγχος του multi-touch καθιστά εύκολη την πλοήγηση, pan, zoom, περιστροφή με το ένα χέρι και ρετουσάρισμα με το άλλο. Τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα ExpressKeys, το Rocker Ring και ο έλεγχος on-screen σας παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε συντομεύσεις της δημιουργικής εφαρμογή σας.

Το Cintiq 13HD παρέχει μία ικανοποιητική ενεργή επιφάνεια εργασίας, καταλαμβάνει δε ελάχιστο χώρο. Χρησιμοποιήστε το Cintiq επίπεδα πάνω στο γραφείο σας ή αξιοποιήστε το συνοδευόμενο stand για να εργαστείτε σε μία κλήση 22°, 35° ή 50°.

Η σύνδεση με ένα Mac ή PC γίνεται εύκολα με το συνοδευτικό καλώδιο 3-σε-1. Απλά το συνδέεται και είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε.

Απολαύστε μια πραγματική μοναδική εμπειρία σχεδίασης με το Cintiq 13HD, που είναι μια συμπαγή, υψηλών επιδόσεων οθόνη και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλετε.

Tιμή διάθεσης: €852

Διάθεση: AmyDV

 

Loading