Watch Dogs 2: Νέο trailer για την υπόθεση του νέου επεισοδίου και την ομάδα hackers Dedsec [Video]

new-watch-dogs-2-story-trailer

Δύο μήνες έμειναν για την κυκλοφορία του Watch Dogs 2 και η Ubisoft αρχίζει να εντείνει τις ενέργειες της για την προώθηση του παιχνιδιού με νέα "επιμορφωτικά" άρθρα στην επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά και με νέα videos για την υπόθεση και τους διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του νέου επεισοδίου.

"Ο Marcus Holloway ενώνει τις δυνάμεις του με τους Dedsec, μια ομάδα κορυφαίων hackers που μοιράζονται το ίδιο όραμα για την καταστροφή της Blume. Πρόκειται για έναν πανίσχυρο τεχνολογικό κολοσσό που προσπαθεί να χειραγωγήσει μαζικά τους πολίτες (θυμίζει λίγο Mr.Robot και E-Corp...).

Οι gamers μπορούν να επιλέξουν διάφορους τρόπους προσέγγισης των αποστολών του παιχνιδιού. Η επιθετική φιλοσοφία περιλαμβάνει όπλα που εκτυπώθηκαν από 3D printers, εκρηκτικά και...την μπάλα μπιλιάρδου του Marcus, ή εναλλακτικά να κινηθούν αθόρυβα για να περνούν απαρατήρητοι από τους εχθρούς τους, να τους ακινητοποιούν με tasers ή να βασίζονται αποκλειστικά στο hacking.

Όταν οι gamers προβούν σε αρκετά εγκλήματα, η αστυνομία θα ενεργοποιείται και θα προσπαθεί να τους συλλάβει. Παράλληλα, θα υφίσταται κανονικά το σύστημα αναβάθμισης των αντικειμένων σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει ο χρήστης (Stealth, Trickster, Aggressor)."

Το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2016 για PlayStation 4, Xbox One και Windows PC.

Loading