Νέο WHAT’S UP Student: Τα πάντα για τους φοιτητές με αποκλειστικές προσφορές σε κινητό, σταθερό, Internet

 

[Δ.Τ.]

Αποκλειστικές προσφορές για το κινητό τους, το σταθερό και το Internet, αλλά και για ψυχαγωγία, ταξίδια, εμπειρίες, μαζί με προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές, θα μπορούν να βρουν τη νέα σεζόν οι φοιτητές στο νέο WHAT’S UP Student που έχει όλα όσα χρειάζονται για να απολαμβάνουν τη φοιτητική ζωή.

Με την εγγραφή στην φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP Student Καρτοκινητό, οι φοιτητές έχουν δωρεάν κάθε μήνα, για 3 μήνες, το φοιτητικό πακέτο με 1.000’ προς όλα τα δίκτυα και 400MB αξίας 6€.

Επίσης, κάθε μήνα παίρνουν αυτόματα δώρo 600ΜΒ και 600’ προς κινητά WHAT’S UP και επιπλέον με κάθε ανανέωση 10€ παίρνουν δώρο ακόμα 500ΜΒ.

Πλέον οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν για το σπίτι τους το WHAT’S UP Student Double Play, με σταθερό και Internet έως 24Mbps μόνο με 18,79€/μήνα, ή με ταχύτητες COSMOTE VDSL σε τιμές που ξεκινούν από 25,09€/μήνα.

Ακόμα, όσοι φοιτητές θέλουν να έχουν σταθερό λογαριασμό, έχουν στη διάθεσή τους το WHAT’S UP Student ΚαρτοΣυμβόλαιο που μόνο με 17,81€/μήνα προσφέρει 3GB, 500’ προς όλους και 1500’ προς κινητά COSMOTE, ενώ για όσους συνδέονται στο internet με το tablet και το laptop τους, οι προσφορές του WHAT’S UP Student Mobile Internet είναι η ιδανική λύση, με τιμές που ξεκινούν από 5€/μήνα.

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι φοιτητές μπορούν, επίσης, να βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, σε μοναδικές προσφορές.

Και επειδή η φοιτητική ζωή είναι και εμπειρίες, το WHAT’S UP Student με το DEALS for YOU, δίνει στους φοιτητές αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, διασκέδαση και ταξίδια, με συνεργασίες όπως Village Cinemas, Everest, Goody’s, Pizza Hut, Chillbox, Allou Fun Park και άλλες.

Δείτε όλες τις προσφορές WHAT’S UP Student στο whatsup.gr/student.

 

Loading