WhatsApp: Αναζήτηση συνομιλιών με βάση την ημερομηνία σε συσκευές Android

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε ότι φέρνει τη λειτουργία αναζήτησης ανά ημερομηνία για τις ατομικές και τις ομαδικές συνομιλίες στις συσκευές Android. Η λειτουργία ήταν ήδη διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Mac και WhatsApp για Web.

Ο Mark Zuckerberg μοιράστηκε την ανακοίνωση στο WhatsApp κανάλι του με ένα βίντεο που τον δείχνει να αναζητά μια παλιά συνομιλία για το καραόκε. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν μόνο μια συνομιλία σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία αντί να ορίζουν ένα εύρος ημερομηνιών.

Για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία, οι χρήστες πρέπει να μεταβούν στις λεπτομέρειες της ατομικής ή ομαδικής συνομιλίας πατώντας στην επαφή ή στο όνομα της ομάδας. Για να κάνουν αναζήτηση με βάση την ημερομηνία, πρέπει να πατήσουν το κουμπί αναζήτησης και στη συνέχεια να πατήσουν το εικονίδιο του ημερολογίου.

Το WhatsApp δοκιμάζει και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την αναζήτηση. Τον Δεκέμβριο, το WABetaInfo σημείωσε ότι η εταιρεία πειραματίζεται με φίλτρα συνομιλιών όπως "All", "Unread", "Contacts" και "Groups". Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Meta ανέφερε ότι ότι αναπτύσσει ένα άλλο φίλτρο που ονομάζεται "Favorites" για τον γρήγορο έλεγχο των starred μηνυμάτων.

Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του WhatsApp ανακοίνωσε την υποστήριξη νέων επιλογών μορφοποίησης κειμένου, όπως λίστες με κουκκίδες, αριθμημένες λίστες, block quotes και inline code για ατομικές και ομαδικές συνομιλίες μαζί με τα Channels.

Loading