WhatsApp, ανακοινώνει σχέδια για προσθήκη λειτουργίας κλήσεων

WhatsApp

Ανακοινώθηκαν σήμερα στο MWC 2014 oι πρώτες αλλαγές στην δημοφιλή messaging εφαρμογή WhatsApp μετά την εξαγορά της από την Facebook. Καλές ή κακές η ιστορία θα το δείξει αλλά η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους τη δυνατότητα πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων.

Το WhatsApp διαθέτει τώρα πάνω από 465 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες τον μήνα και πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Facebook με το ποσό-μαμούθ των $16 δισεκατομμυρίων. Πριν λίγους μήνες η εταιρεία είχε προσθέσει τη δυνατότητα αποστολής σύντομων φωνητικών μηνυμάτων αλλά η λειτουργία κλήσεων την τοποθετεί σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο απέναντι σε υπηρεσίες όπως το Skype και Viber. Αναμφίβολα, ο τεράστιος αριθμός χρηστών αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα για την WhatsApp αλλά συνήθως οι λειτουργίες που αποκλίνουν από τον βασικό κορμό μιας υπηρεσίας δεν έχουν πάντα την αποδοχή που αναμένουν τα στελέχη της.

Κατεβάσετε το WhatsApp δωρεάν για ένα χρόνο (συνδρομή $0.99/χρόνο από εκεί και πέρα) από την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

 

Loading