WiFi και στον κήπο χάρη στην devolo! Γρήγορο Internet παντού

Τώρα το καλοκαίρι, που η θερμοκρασία ανεβαίνει θέλουμε να περνάμε όλο και περισσότερες ώρες στον κήπο και τη βεράντα του σπιτιού μας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να απολαύσετε το βράδυ με φίλους και την οικογένειά σας ή να χαλαρώσετε στην αιώρα σας, δεν μπορείτε να μεταφέρετε τη διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους χωρίς ισχυρή σύνδεση WiFi. Οι λύσεις WiFi της devolo, φέρνουν το καλύτερο WiFi στην αυλή σας!

Το WiFi κάνει το καλοκαίρι πιο χρωματιστό

Το καλοκαίρι, οι καλεσμένοι σας στο party στον κήπο, δεν είναι οι μόνοι για τους οποίους θα πρέπει να ανησυχείτε. Οι συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, απαιτούν και αυτές τροφοδότηση, με μία ισχυρή σύνδεση στο WiFi. Η μουσική του party απαιτεί σύνδεση στo Internet, για το cinema στον κήπο χρειάζεστε μία σταθερή online σύνδεση. Φυσικά και οι καλεσμένοι σας θα χαρούν πολύ αν μπορούν να συνδέσουν τα κινητά τους στο WiFi. Παρ’ όλα αυτά, το σήμα από το router, τις περισσότερες φορές δεν είναι τόσο ισχυρό, ώστε να παρέχει WiFi τόσο μέσα σε όλο το σπίτι, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Ας υποθέσουμε για παράδειγμα πως θέλετε να ακούσετε την αγαπημένη σας playlist, όσο δουλεύετε στον κήπο, ή πως θέλετε να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή την ώρα που κάνετε ηλιοθεραπεία. Η σύνδεση σας πιθανότατα να παρουσιάσει σύντομα κενά και διακοπές. Η devolo έχει τη λύση για αυτές τις περιπτώσεις.

Γρήγορο και βολικό

Οι βολικοί προσαρμογείς WiFi από την devolo, φέρνουν σταθερό mesh WiFi οπουδήποτε και μετατρέπουν κάθε πρίζα σε WiFi hotspot. H λειτουργία mesh WiFi των προσαρμογέων της devolo παρέχει επιπλέον εξαιρετικά σταθερή κάλυψη WiFi, καθώς όλες οι τερματικές συσκευές συνδέονται αυτόματα στο καλύτερο σημείο πρόσβασης και στην καλύτερη ζώνη συχνοτήτων.

Η εγκατάσταση του mesh WiFi είναι πανεύκολη και το ίδιο ισχύει και για το δίκτυο WiFi των επισκεπτών. Το ίδιο εύκολη είναι και η λειτουργία του devolo Home Network app. Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο menu, οι επισκέπτες το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να σαρώσουν το εμφανιζόμενο QR code για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η χρήση του WiFi επισκέπτη. Αυτή η μέθοδος, σας εγγυάται πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στο επόμενο party στον κήπο σας, ή στον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας που θέλετε να παρακολουθήσετε στον κήπο.

Ευελιξία χάρη στο plug and play

Η ευκολία της όλης διαδικασίας, είναι αυτό ακριβώς που κάνει το devolo WiFi μία ευέλικτη λύση. Οι προσαρμογείς μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους και να χρησιμοποιούνται όποτε τους χρειάζεστε, με μόνη προϋπόθεση να είναι προστατευμένοι από νερά και τις ακτίνες του ήλιου. Εφόσον δεν τους χρειάζεστε πια σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να τους τοποθετήσετε ξανά μέσα στο σπίτι.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Για διαμερίσματα με μπαλκόνι και για την βελτίωση του WiFi σε έναν όροφο, η devolo προτείνει τα devolo WiFi 6 Repeater 3000 (99,90€) και το devolo WiFi 6 Repeater 5400 (149,90€). Αυτά τα WiFi repeaters επεκτείνουν την εμβέλεια του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου. Με υψηλές ταχύτητες μετάδοσης, προηγμένη λειτουργία mesh και εύκολη ρύθμιση με ένα κουμπί, θα σας προσφέρουν ξεχωριστές βραδιές στο μπαλκόνι του σπιτιού σας.

Για μεγαλύτερα σπίτια με κήπο, η σειρά προϊόντων devolo Magic είναι η τέλεια πρόταση για εσάς. Αυτή η σειρά, περιλαμβάνει προσαρμογείς, οι οποίοι λειτουργούν τοποθετώντας τους στις πρίζες των τοίχων, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση. Το πλεονέκτημα αυτής της λύσης Powerline είναι ξεκάθαρο: οι τοίχοι και οι οροφές δεν αποτελούν πλέον εμπόδιο επειδή το δίκτυο αξιοποιεί την υπάρχουσα καλωδίωση, χωρίς επιπλέον κόστη τοποθέτησης καλωδίων Ethernet. Ένα starter kit του devolo Magic 2 WiFi 6 είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή των 249,90€.

Loading