WildStar: Πληροφορίες για τα Raids του νέου MMO [Video]

raids

Αν αισθάνεστε οικεία στα σκοτεινά σπήλαια και αντέχετε στις αιματηρές boss battles, τα Raids του WildStar είναι για σας. Αυτά τα Raids δεν είναι απλά hardcore, είναι diamond-core PvE dungeons 20 και 40 παικτών που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους πιο επικινδύνους εχθρούς.


Τι κάνει τα Raids του WildStar να ξεχωρίζουν;

Telegraph Combat System

Το σύστημα Telegraph Combat κάνει τα dungeons απρόβλεπτα και συναρπαστικά. Κανένα walkthrough δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει για τις σύνθετες boss battles και το απρόβλεπτο χάος που προκύπτει στα raids από σύνθετους τυχαίους αλγόριθμους.

Teamwork

Στα Raids του WildStar θα μπεις σε ομάδες 20 ή 40 παικτών για να αντιμετωπίσετε μαζί τα εχθρικά περιβάλλοντα. Το ομαδικό πνεύμα είναι απολύτως απαραίτητο. Σε πολλές περιπτώσεις το περιβάλλον, οι παγίδες και οι αντίπαλοι είναι έτσι σχεδιασμένοι ώστε να είναι απαραίτητος ο συντονισμός και η συνεργασία πολλών παικτών για την αντιμετώπιση τους, ενώ κάθε χαρακτήρας βασίζεται στους συντρόφους του για την επιβίωση του και για να απελευθερωθεί από τις διάφορες απειλές.
Replayability

Σίγουρα πετύχατε το αδύνατο. Καθαρίσατε την περιοχή, σκοτώσατε τα bosses, κλέψατε το θησαυρό και είστε πλέον νικητές. Αλλά αν θέλατε ένα στατικό σύμπαν έχετε έρθει στο λάθος μέρος. Στο Nexus οι εχθροί μαθαίνουν από τις επισκέψεις σας. Ετοιμαστείτε για τεράστιες αλλαγές από τη μία βδομάδα στην άλλη, με μοναδικά events και bosses που εμφανίζονται σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές. Ακόμα κι αν νομίζατε ότι το Raid ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί την προηγούμενη φορά, την επόμενη φορά που θα το δοκιμάσετε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και διαφορετικό!

Loads and loads of loot!

Αφού υπερισχύσετε ενάντια στους ισχυρότερους άρχοντες του Nexus, μη ξεχάσετε ότι τα πτώματά τους είναι γεμάτα swag. Από epic set πανοπλιών μέχρι πανίσχυρους ρούνους και αρχαία διαμάντια και όπλα μοναδικής ποιότητας, τα αντικείμενα που θα βρείτε θα ανταμείψουν όλη την ομάδα και θα κάνουν το κάθε Raid, όσο δύσκολο και να ναι, να αξίζει τον κόπο.

Loading