Strain Ultra Drop: Διαθέσιμο το πρώτο content update του Wildstar [Videos]

WS_06-2014_-_NorthernWastes_new-enemies_002

[Δ.Τ.]

Η NCSOFT και η Carbine Studios βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του Strain Ultra Drop, το πρώτο content update για το πολυβραβευμένο MMORPG WildStar.


Τι είναι όμως το Strain;

Γεννήθηκε στα μυστηριώδη εργαστήρια των Eldan και είναι ένας ιός που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στον πλανήτη Nexus. Με την ικανότητα να μεταλλάσει ζωντανούς οργανισμούς σε φρικτούς μεταλλαγμένους, το Strain είναι μια τεράστια απειλή για όλους. Όλες οι προσπάθειες να καταπολεμηθεί αυτή η μάστιγα έχουν αποτύχει. Μπορεί το σύμπαν ακόμα να σωθεί, ή είναι ήδη πολύ αργά;

Τα βασικά στοιχεία:

Νέες Ζόνες Level 50 με Group και Solo World Story Content

  • Blighthaven
  • The Northern Wastes

Ακόμα Περισσότερο Group Content

  • The Nursery – Σε αυτό το public mini-dungeon, οι παίκτες θα πολεμήσουν μαζί μέσα στα διάφορα elemental test chambers και θα μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Drusera και θα φτάσουν στο Genesis Chamber.
  • The Tree of Life – Στην καρδιά του Blighthaven οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν την Drusera να προστατέψει το Δέντρο της Ζωής σε μία open world περιπέτεια σε στυλ tower-defence.

Strain Infected Customisation

  • Housing Décor Items: Νέα αντικείμενα για το player housing! Κάντε το σπίτι σας λίγο πιο αηδιαστικό και σιχαμένο με πάνω από 12 Strain-infected housing items, γεμάτα αδένες, πλοκάμια, σάλια και μάτια.
  • Customisation Items: Οι παίκτες μπορούν να ντύσουν τους χαρακτήρες τους από την κορφή ως τα νύχια με Strain armor και να τους βάψουν με τα νέα Strain Colors.
  • Mounts: Διέσχισε τα badlands με το νέο σου Hoverboard, σε στυλ Strain με νύχια, δόντια και απαίσια γυμνά μάτια. Η μετέτρεψε οποιοδήποτε όχημα ή mount σου στην πλέον άρρωστη και απαίσια εκδοχή με μία σειρά από σιχαμερά αξεσουάρ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Loading