Δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 στον Κωτσόβολο [Δ.Τ.]

windows_10_free_update

[Δ.Τ.]

Η εταιρεία Κωτσόβολος ενημερώνει τους πελάτες της ότι μπορούν να αποκτήσουν οποιαδήποτε συσκευή με Windows 8 ή Windows 7 και να την αναβαθμίσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε Windows 10* για έναν ολόκληρο χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμά τους στις 29 Ιουλίου 2015.

Τα Windows 10, έρχονται με νέα και βελτιωμένα features, τα οποία κάνουν πραγματικά το προϊόν νέο. Όλοι οι χρήστες PC, laptop, tablet, smartphone θα βλέπουν ένα ενιαίο περιβάλλον χρήσης και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη βελτιωμένη εμπειρία με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Τη γνωστή επιφάνεια εργασίας να επιστρέφει, απλά καλύτερη,
  • Το Start Menu πάλι στην επιφάνεια εργασίας,
  • Ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης, το Microsoft Edge, που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνουν όλοι την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο,
  • Νέες εφαρμογές e-mail και Ημερολογίου, οι οποίες είναι σαφώς πιο όμορφες, χρηστικές και παραμετροποιήσιμες,
  • Τη βελτιωμένη Cortana, τον ψηφιακό «βοηθό» των Windows, που καταλαβαίνει τις φωνητικές και γραπτές εντολές.

Η αλυσίδα Κωτσόβολος θέλει να προσφέρει τις πιο δυνατές τεχνολογικές εμπειρίες στους πελάτες της και καλεί όλο τον κόσμο να ζήσει από κοντά τα Windows 10 στα καταστήματα, με την άφιξή τους. Με μοναδική εξυπηρέτηση, καινοτόμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής, τα Windows 10 θα είναι ακόμη πιο κοντά σε όλους, από τις 29 Ιουλίου, μιας και το έμπειρο προσωπικό των καταστημάτων του δικτύου Κωτσόβολος θα μπορεί να λύσει όλες τις απορίες τους. Επίσης, χάρη στην Υπηρεσία Εγκατάστασης από το Support 360° οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκαταστήσουν τα νέα Windows 10 στους υπολογιστές τους πάντα με την υποστήριξη της Κωτσόβολος.

*Το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και υπόκειται σε αλλαγές έως την ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Η προσφορά για αναβάθμιση σε Windows 10 ισχύει για υποστηριζόμενες Windows 7 και 8.1 συσκευές (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έχετε ήδη στην κατοχή σας) για ένα χρόνο από τη διαθεσιμότητα της αναβάθμισης σε Windows 10.

 

Loading