Windows 8.1: Διαθέσιμο το update από σήμερα

windows_8_1_preview_2

Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 σε ψηφιακή μορφή από σήμερα (από αύριο στα ράφια των καταστημάτων) και μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση δωρεάν (αν έχετε εγκατεστημένα Windows 8) ή να αγοράσετε την έκδοση που επιθυμείτε (Standard ή Pro) από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

windows_8_1_preview_jun_27_1

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές τους προηγούμενους μήνες, το Windows 8.1 επαναφέρει στο προσκήνιο το Start button, οι χρήστες έχουν πλέον την επιλογή να bootάρουν απευθείας στο desktop mode, να ρυθμίζουν το μέγεθος των Live Tiles, ενώ έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις σε core εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows Store, Xbox Music κλπ.) και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή Facebook.

Windows 8.1: Μια ματιά στην τελική έκδοση από walkthrough video

Θα περιεργαστούμε τη νέα έκδοση μέσα στις επόμενες εβδομάδες και ελπίζουμε τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη.  Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε Windows 8.1 από την preview έκδοση, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!

Windows 8.1 Preview: Οι νέες λειτουργίες του λειτουργικού της Microsoft

Loading