Windows Phone 8: Διέρρευσαν λειτουργίες που δεν έχουν ανακοινωθεί σε video

Η παρουσίαση του Windows Phone 8 από τη Microsoft περιελάμβανε μια σφαιρική ενημέρωση για τα νέα χαρακτηριστικά του mobile λειτουργικού συστήματος, ωστόσο, η ιστοσελίδα The Verge ανακάλυψε αρκετές για τις οποίες δεν είχαμε προηγούμενη ενημέρωση, σε μια leaked έκδοση του Windows Phone 8 SDK, και τις μάζεψε σε ένα video.

Windows Phone 8 SDK Leaks

Όπως θα δείτε παρακάτω, στις ρυθμίσεις (Settings) περιλαμβάνονται νέα χρώματα για τα Live Tiles της αρχικής οθόνης, δυνατότητα επιλογής για το ποιες εφαρμογές θα εμφανίζουν ειδοποιήσεις στη lock screen, εργαλείο Data Sense για την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων και τοποθέτηση του ως Live Tile για μεγαλύτερη ευκολία.

Ακόμη, η εφαρμογή camera φέρνει την επιλογή για προσθήκη διαφορετικών "φακών", επομένως είναι πολύ πιθανό ότι η Microsoft θα ετοιμάσει simulations διαφορετικών φακών που θα αλλάζουν τη βασική λειτουργία της εφαρμογές.

Τέλος, περιλαμβάνεται η νέα μουσική υπηρεσία Xbox Music, που βρίσκεται ενσωματωμένη στην αντίστοιχη εφαρμογή για τη μουσική, χωρίς όμως να περιλαμβάνει επιλογές για συνδρομή.

[via TheVerge]

Loading