Windows Phone Mango με νέες λειτουργίες και παιχνίδια από το Xbox Live

Από το φθινόπωρο πολλές  λειτουργίες αλλά και παιχνίδια του Xbox Live θα είναι διαθέσιμα και για το Windows Phone Mango, σε μια προσπάθεια της Microsoft να διαφοροποιήσει το λειτουργικό της σύστημα από τα iOS και Android.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα δούμε είναι τα λεγόμενα 'avatar awardables', τα οποία είναι achievements με τη διαφορά ότι μπορούν να φορεθούν. Πρόκειται στην ουσία, για αντικείμενα που αφού τα ξεκλειδώσεις, περνούν αυτόματα στη ντουλάπα σου και μπορείς να τα φοράς στο χαρακτήρα σου υπό μορφή κονκάρδας. Το πρώτο παιχνίδι που θα ενσωματώνει τη νέα αυτή λειτουργία είναι το "Chickens can't fly".

Η δεύτερη λειτουργία που θα δούμε στο Windows Phone είναι τα game add-ons, με την οποία οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν εικονικά αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι κάνοντας χρήση των Microsoft Points τους. Για παράδειγμα, στο "Beards and Beaks" οι παίκτες θα μπορούν να εμπλουτίσουν το παιχνίδι τους, αγοράζοντας  extra μανιτάρια αλλά και άλλα αντικείμενα.

Τέλος, ανάμεσα στις νέες λειτουργίες θα δούμε βελτιωμένο multiplayer και turn-by-turn παιχνίδι με αρκετά ταχύτερο συγχρονισμό.

Η Microsoft αποκαλύπτει, μάλιστα, 14 τίτλους παιχνιδιών που αναμένεται να δούμε στις επερχόμενες Mango συσκευές: Beards & Beaks: Cave Area, Bug Village, Burn the Rope, Chickens Can’t Fly, Collapse, Gravity Guy, Farm Frenzy 2, Fight Game Rivals, IonballEX, Kinectimals Mobile, Mush, Orbital, TextTwist 2 και Toy Soldiers Boot Camp.


Xbox LIVE on Windows Phone Gamescom Trailer by TechGear

[πηγή WindowsPhoneBlog]

 

Loading