Windows Phone Tango, διέρρευσαν τα πρώτα screenshots (;)

Windows Phone Tango Leaked Screenshot

Μέχρι τώρα, η Microsoft δεν έχει μιλήσει επίσημα για το Windows Phone Tango, την έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος που φημολογείται ότι θα χρησιμοποιηθεί σε entry-level και γενικότερα μικρότερων δυνατοτήτων smartphones, αλλά η ιστοσελίδα WP7forum φέρνει στο φως μερικά screenshots που επιβεβαιώνουν τις προθέσεις της εταιρίας και αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το WP7forum, η συσκευή που χρησιμοποιήθηκε είχε μόλις 256MB μνήμη RAM, δηλαδή το μισό από το ελάχιστο απαιτούμενο του Windows Phone, αλλά η Microsoft δεν επιτρέπει την εγκατάσταση συγκεκριμένων εφαρμογών από το Windows Phone Marketplace. Εάν η εφαρμογή απαιτεί περισσότερη μνήμη, τότε εμφανίζεται pop-up μήνυμα που ενημερώνει ότι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση.

Windows Phone Tango Leaked Screenshot 1

Ακόμη, οι απαιτήσεις για την κάμερα μειώνονται στα 3MP (αντί για 5MP), ενώ διακρίνεται η αποστολή MMS με δύο εικόνες (μέχρι τώρα το WP υποστηρίζει 1 εικόνα/MMS), καθώς και βελτιωμένη εφαρμογή voice recording για την πρόσθεση φωνητικών μηνυμάτων στα MMS.

Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στην MWC 2012, αφού το Windows Phone Tango προορίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε διαρρεύσει στο τέλος του 2011.

[πηγή TheVerge]
Loading