WordPress: Τέλος η υποστήριξη του Internet Explorer 6 από την έκδοση WordPress 3.2!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Internet Explorer 6 έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου, με πρωτοβουλία της ίδιας της Microsoft, και είναι λογικό ότι σταδιακά δε θα υποστηρίζεται από ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες (προς τέρψιν των απανταχού web designers...).

WordPress Internet Explorer 6 Support

Έτσι, ήρθε η σειρά της WordPress.com (μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες web με εκατομμύρια blogs βασισμένα σε αυτή) να ανακοινώσει ότι παύει να υποστηρίζει τον IE6, λόγω "αυξημένης πολυπλοκότητας στον κώδικα για να λειτουργεί το WordPress dashboard"

Η αρχική σελίδα διαχείρισης (dashboard) των blogs του WordPress θα συνεχίσει να ανοίγει σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον IE6, απλά δε θα λειτουργεί ικανοποιητικά. Οι χρήστες θα ενημερώνονται ότι ο browser τους είναι παρωχημένος και θα τους παρουσιάζονται ενεργά links για να κατεβάσουν κάποιον εναλλακτικό μέσω της ιστοσελίδας BrowseHappy.

Η υποστήριξη του IE6 θα λάβει τέλος με την έκδοση WordPress 3.2 (η beta είναι διαθέσιμη και η τελική θα είναι έτοιμη τον Ιούνιο), η οποία θα φέρει και νέο επανασχεδιασμένο dashboard και ευκολότερο τρόπο γραφής!

[πηγή WordPressBlog]

 

Loading