World of Warcraft: Warlords of Draenor, κυκλοφόρησε το νέο expansion. Κέρδισε το! [Video]

warlords-of-draenor

Μεγάλη ημέρα η χθεσινή για τους εκατομμύρια φίλους του World of Warcraft, καθότι η Blizzard κυκλοφόρησε το πέμπτο expansion Warlords of Draenor που φέρνει νέους χαρακτήρες, δυνατότητα για level-up μέχρι 100 και επιλογή για boost του χαρακτήρα (ακόμη και των νέων) άμεσα στο level 90, ώστε να μπορούν να παίξουν το νέο περιεχόμενο, νέες τοποθεσίες, νέα μεγάλα bosses, νέα ζώνη για μάχες PvP, 6 προσχεδιασμένα dungeons (για 5 παίκτες), 2 προσχεδιασμένα raids και πολλά άλλα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου expansion πολλοί από εσάς θα σκεφτήκατε ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών ή κάποια από τα περιφερειακά σας (πληκτρολόγια, ποντίκια, ακουστικά), οπότε, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις εκπτώσεις που εξασφάλισε η Polytope Systems σε επιλεγμένα προϊόντα. Και όσοι δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα το World of Warcraft: Warlords of Draenor, μπορείτε να βρείτε τη standard έκδοση σε τιμή €44.00!

Εξάλλου, ένας από εσάς θα έχει την ευκαιρία να το κερδίσει συμμετέχοντας στον παρακάτω mini διαγωνισμό ακολουθώντας τα βήματα της εφαρμογής:

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ενημερωθεί την επόμενη ημέρα για την αποστολή του δώρου του.

Καλό κάψιμο!

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Rene N. Σε περίπτωση που αποποιηθεί του δώρου του ή δεν απαντήσει στην ειδοποίηση του μέχρι τις 30/11/2014 θα επαναληφθεί η κλήρωση.

Update 2: Ο πρώτος νικητής δεν επικοινώνησε για την παραλαβή του δώρου του, με αποτέλεσμα να επαναληφθεί η κλήρωση. Νέος νικητής κληρώθηκε ο Στυλιανός Κ., έχει ειδοποιηθεί και αναμένουμε την απάντηση του. Σε περίπτωση που αποποιηθεί του δώρου του θα προχωρήσουμε σε νέα κλήρωση.

Loading