X: Φωνητικές και video κλήσεις απευθείας από την εφαρμογή για συσκευές Android

Το κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter) του Elon Musk επεκτείνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών και video κλήσεων απευθείας από την εφαρμογή για συσκευές Android. Ένας από τους μηχανικούς του X προχώρησε σε σχετική δημοσίευση σχετικά με την λανσάρισμα της λειτουργίας και δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες Android μετά από μια ενημέρωση της εφαρμογής.

Τον Αύγουστο του 2023, η CEO Linda Yaccarino μίλησε για πρώτη φορά για την εισαγωγή βιντεοκλήσεων στην πλατφόρμα και τελικά την κυκλοφόρησε για τους χρήστες συσκευών iOS τον περασμένο Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να λάβει μια κλήση, αλλά μόνο οι χρήστες που είναι συνδρομητές μπορούν να πραγματοποιήσουν μια κλήση. Είναι ένα από τα πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνο οι premium χρήστες στο X.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τις κλήσεις μέσω των ρυθμίσεων Settings > Privacy and Safety > Direct Messages > Enable audio and video calling (Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο). Το ίδιο μενού δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν ποιος μπορεί να τους καλέσει: άτομα που βρίσκονται στις επαφές τους, άτομα που ακολουθούν και επαληθευμένους χρήστες.

Το X εξακολουθεί να είναι αρκετά φιλόδοξο για να γίνει μια "εφαρμογή για τα πάντα". Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία δημοσίευσε το όραμά της για το 2024, συμπεριλαμβανομένου του λανσαρίσματος πληρωμών peer-to-peer, νέων χαρακτηριστικών που τροφοδοτούνται από το xAI, όπως η "εμφάνιση ανόμοιων αναρτήσεων" και περισσότερα διαφημιστικά προϊόντα για τους διαφημιστές.

Loading