Xbox 720 στην E3 2012, 3D με software update στα Xbox 360!

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας VideoGamer, η Microsoft θα παρουσιάσει το διάδοχο του Xbox 360 στην E3 2012, δηλαδή επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία της εξαιρετικά επιτυχημένης παιχνιδοκονσόλας που σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά Sony PS3 και Nintendo Wii εξακολουθεί να παρουσιάζει άνοδο στις πωλήσεις!

Xbox 360

Η πεποίθηση αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι η Crytek έχει ήδη ετοιμάσει το demo του TimeSplitter 4, το οποίο προορίζεται για το...Xbox 720, με τους δημιουργούς να χρησιμοποιούν DirectX 11 και να οικοδομούν το παιχνίδι επάνω στη νέα CryEngine 3. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι έγιναν και ιδιωτικές παρουσιάσεις του στην E3 2011.

Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια να ενισχύσει την παιχνιδοκονσόλα της προσθέτοντας WiFi b/g/n, ψηφιακή έξοδο ήχου S/PDIF, υποδοχές USB και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, ενώ με τον αισθητήρα Kinect αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Παρόλα αυτά, η εταιρία είχε ισχυριστεί κατά την κυκλοφορία του Xbox 360 Slim (πέρυσι), ότι το hardware βρίσκεται μόλις στο μισό του κύκλου ζωής που υπολόγιζαν, αφήνοντας έτσι υπόνοιες για αντικατάσταση το 2015.

Τώρα, είτε θα πρέπει να περάσουμε αδιάφορα αυτή τη φημολογία, είτε η Microsoft νιώθει μεγάλη απειλή από τη Nintendo και το Wii U.

Xbox 360 3D

Εξάλλου, σύμφωνα με το τμήμα R & D της εταιρίας στο Ισραήλ, είναι πολύ πιθανό ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα software update που θα φέρει λειτουργία 3D στα υπάρχοντα Xbox 360!

[πηγή VideoGamer]
Loading