To Xbox Arena Festival στις 19 Μαΐου δίνει νέα διάσταση στο gaming και τη διασκέδαση

Xbox_Arena_sakis

[Δ.Τ.]

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για Xbox Arena Festival, το μεγαλύτερο gaming event που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από τη Microsoft Ελλάς, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στις 16:00, στο Κτήριο 56 του Ελληνικού Κόσμου στην οδό Πειραιώς 254, στον Ταύρο!

Η εκδήλωση θα αποτελέσει ένα μοναδικό συνδυασμό gaming και διασκέδασης, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους πιο hot Xbox τίτλους σε περισσότερους από 70 σταθμούς Xbox One με LG 21:9 gaming monitors, live show από τους D3STAB1LIZED, αλλά και να αναμετρηθούν σε συναρπαστικά τουρνουά στο FIFA 16, NBA 2K16, HALO 5: Guardians και DOOM, διεκδικώντας μεγάλα έπαθλα αξίας €5.000.

Xbox_Arena_1

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, δημιουργός και παρουσιαστής του World Party, ο οποίος θα μας απογειώσει με αρκετή ποσότητα τρέλας και γέλιου!

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο xboxarena.gr, εξασφαλίζοντας τη θέση σας είτε ως επισκέπτης είτε ως συμμετέχοντας στα τουρνουά και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία gaming.

 

Loading