Xbox Music: Η μουσική υπηρεσία έρχεται στις 26 Οκτωβρίου με δωρεάν συνδρομές

Η υπηρεσία Xbox Music που ετοιμάζει η Microsoft εδώ και αρκετό καιρό για όλο το οικοσύστημα Windows (Windows 8, Windows Phone 8 και φυσικά Xbox 360) βρίσκεται προ των πυλών, καθώς σύμφωνα με πολλές πηγές της ιστοσελίδας TheVerge το επίσημο λανσάρισμα της θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, ημερομηνία ορόσημο για την εταιρεία, αφού παράλληλα θα κυκλοφορήσει το Windows 8 και οι πρώτες Windows Phone 8 συσκευές.

Xbox Music Screenshot

H μουσική υπηρεσία Xbox Music είχε ανακοινωθεί επίσημα στην E3 2012 και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιάζει αρκετά με το Spotify, δηλαδή θα παρέχονται δωρεάν συνδρομές με προβολή διαφημίσεων ή επι πληρωμή συνδρομές με τιμές $9.99/£8.99 το μήνα ή $99.99 /£89.99 το χρόνο.

Xbox Music Screenshot 1

Από τα πρώτα screenshots που διέρρευσαν, γίνεται εμφανές ότι ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει playlists σε cloud υπηρεσία, επομένως περιμένουμε ενσωμάτωση του SkyDrive και δυνατότητα διαμοιρασμού μέσα από αυτό, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και update για το dashboard του Xbox 360, ώστε να υποστηρίζεται η υπηρεσία και στην παιχνιδοκονσόλα.

Τέλος, στα σχέδια της Microsoft είναι η επέκταση του Xbox Music στα iOS και Android, αλλά σίγουρα οι αντίστοιχες εφαρμογές δεν θα είναι έτοιμες στην αρχή.

[via TheVerge]

Loading