Xiaomi Mijia 1080p Smart IP Camera: Η εξαιρετική κάμερα ασφαλείας για το σπίτι σε τρομερή τιμή

Νέα πολύ δυνατή προσφορά από το κατάστημα Lightinthebox, αυτή τη φορά για όσους αναζητούν μια ποιοτική IP camera για το σπίτι ή το γραφείο τους. Για τις επόμενες 10 ημέρες θα βρείτε την εξαιρετική Xiaomi Mijia Smart IP Camera σε τιμή μόλις €26.78 με δωρεάν αποστολή, ενώ μπορείτε να προσθέσετε ασφάλεια για το πακέτο σας με μόλις €0.93 (σας στέλνουν άμεσα καινούργιο αν χαθεί ή αν είναι προβληματική η συσκευή).

Ας δούμε, όμως, τις σας προσφέρει η Xiaomi Mijia Smart IP Camera:

Πρόκειται για μια compact IP camera που μπορείς να τοποθετήσεις παντού με ευκολία. Ο χρήστης απολαμβάνει εικόνα ανάλυσης 1080p, μεγάλη γωνία θέασης 130°, καθαρή εικόνα στο σκοτάδι σε απόσταση έως 10m και δυνατότητα να επικοινωνεί με όσους βρίσκονται στον χώρο μιλώντας από το smartphone ή το tablet του (Android/iOS).

Με τη βοήθεια της αντίστοιχης εφαρμογής μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα εικόνα από όλες τις εγκατεστημένες κάμερες του, αλλά και να κρατά την εικόνα σταθερά επάνω από τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιεί για να συνεχίζει την παρακολούθηση. Μπορεί, επίσης, να απενεργοποιεί αυτόματα την Xiaomi Mijia Smart IP Camera μόλις μπαίνει στο σπίτι και η κάμερα αντιληφθεί την παρουσία του smartphone.

Τέλος, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταγράφουν την εικόνα σε microSD κάρτα (έως 64GB), ενώ υποστηρίζει και cloud αποθήκευση.

Loading