Η Xiaomi ετοιμάζει πρόγραμμα ανταλλαγής iPhone 5S/6/6 Plus με τα Mi Note/Mi Note Pro [Φήμες]

xiaomi_mi_note_pro_vs_iphone_6_plus

Με αφορμή το επικείμενο λανσάρισμα των Xiaomi Mi Note/Mi Note Pro στην Κίνα, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής για να δελεάσει-προκαλέσει τους κατόχους iPhone να την εμπιστευτούν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα, η Xiaomi σκοπεύει να προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής iPhone 5S με το Xiaomi Mi Note και iPhone 6/6 Plus με το Xiaomi Mi Note Pro, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συσκευές της Apple (πιθανολογούμε ότι θα πρέπει τουλάχιστον να λειτουργούν).

Τονίζουμε ότι τίποτε δεν έχει επισημοποιηθεί μέχρι στιγμής, αλλά αν προχωρήσει ίσως αποδειχθεί πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί περισσότερο το brand της σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, οι τελευταίες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για άνοδο 30% στις πωλήσεις iPhone για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο (περίπου 66.5 εκατ. συσκευές)…

Εσείς τι πιστεύετε; Θα καταφέρει να “ψήσει” τους χρήστες iPhone να ανταλλάξουν τις συσκευές τους;

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

This entry was posted in Apple, Mobiles, Xiaomi. Bookmark the permalink.
  • Chrisanthos Nonis

    I’m ready to send it to Xiaomi! READY and I want Note Pro

  • Δημήτρης Σόλων

    Εχω το ΧΙΑΟΜΙ redmi NOTE της προηγουμενης γεννιας,το δικαρτο με 2 gb RAM… Πολυ γρηγορο,πολυ δυνατο και σοβαρο κινητο,με καλη σελφι καμερα… Μονο η πισω καμερα των…13 μεγαπιξελς,δεν με επεισε… Το λειτουργικο του το MIUI ειναι ολα τα λεφτα… Το καινουριο στοιχιζει τα διπλα στην Κινα και εκει ψηλα,ο ανταγωνισμος ειναι αδυσωπητος,οσο σπουδαια χαρακτηριστικα και να εχει κανεις…

  • Spyros

    Ότι και καλά χρήστης iPhone θα το ανταλλάξει για οποιαδήποτε Android συσκευή; Πόσο μάλλον από κάποιο “μη-premium” brand; Να το έκαναν για το 4/4S, βία και με το 5, να πω μπράβο, έξυπνο! Αλλά να περιμένουν ότι οποιοσδήποτε θα ανταλλάξει το iPhone 6 ή 6 Plus (και χωρίς χρηματική διαφορά, έστω και redeemable από market) είναι αστείο.