Συνεργασία Yahoo-Getty Images για βελτίωση της αναζήτησης εικόνας και video

H Yahoo ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Getty Images, μια συνεργασία που θα εμπλουτίζει σε ημερήσια βάση τη μηχανή αναζήτησής της με περισσότερες από 20.000 νέες φωτογραφίες και υψηλής ποιότητας video.

Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στο Yahoo μέσα σε λίγα λεπτά από την ανάρτηση τους στο δίκτυο του Getty Images για να αντιστοιχιστούν στη συνέχεια σε παρόμοιες εικόνες και σχετικά θέματα. Πραγματοποιώντας, για παράδειγμα, μια αναζήτηση με τον όρο 'President Barack Obama', η μηχανή αναζήτησης θα εμφανίζει όλα τα πρόσφατα άρθρα που αφορούν τον αμερικανό πρόεδρο αλλά και μία σειρά φωτογραφιών του από το Getty Images.

Πέρα από τις εικόνες, σημαντική βελτίωση θα υποστούν και τα videos της μηχανής αναζήτησης. Οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και videos θα συνοδεύονται από το badge 'ΗQ' και ο χρήστης θα μπορεί να φιλτράρει τα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει του πιο πρόσφατου περιεχομένου από το Getty Images.

Οι εικόνες θα εμφανίζονται σε τέσσερις στήλες και κάνοντας hover πάνω στο αντίστοιχο thumbnail, ο χρήστης θα μπορεί να τις βλέπει σε μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ με την ίδια διαδικασία στα videos θα βλέπει τα previews τους. Χάρη στην υποστήριξη HTML5 όλες οι παραπάνω δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες τόσο σε υπολογιστές όσο και σε mobile συσκευές.

[via pocket-lint]

Loading