Προσεχώς τέλος στα υβριστικά σχόλια του YouTube

youtube

Νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο YouTube που αυτή τη φορά δε θα αφορούν το περιβάλλον της δημοφιλούς υπηρεσίας ή την προβολή των video αλλά το σύστημα σχολιασμού του.

Προσεχώς ο τρόπος οργάνωσης των σχολίων αναμένεται να γίνει πιο προσωπικός, εμφανίζοντας πρώτα τα σχόλια των φίλων σου, διάσημων προσωπικοτήτων αλλά και των χρηστών που έχουν ανεβάσει το video.  Οι τελευταίοι θα μπορούν να κάνουν ban σε σχόλια που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις -υβριστικού κυρίως περιεχομένου- όπως και σε αυτούς που τα δημοσιεύουν.

Επιπλέον, το αναβαθμισμένο σύστημα σχολιασμού θα συνδέει καλύτερα τα YouTube και Google+. Όλες οι συζητήσεις που αναρτάς είτε στο YouTube είτε στο Google+ για κάποιο video θα δημοσιεύονται αυτόματα σε αμφότερες τις δύο υπηρεσίες (εκτός και αν απενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή). Μέσω του Google+ θα μπορείς να ελέγχεις ποιος θα έχει πρόσβαση στα σχόλια επιλέγοντας τους κύκλους που επιθυμείς.

Οι αλλαγές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο Φθινόπωρο.

[via]

This entry was posted in Internet, YouTube. Bookmark the permalink.
 • Panelistas

  τέρμα το καντήλι δηλαδή?και νόμιζα θα παίρναμε Guiness για το ότι οι Έλληνες δεν έχουν αφήσει βίντεο ασχολίαστο χωρίς να μαλώνουν!!

 • Slash

  Άλλη μια αλλαγή προς το χειρότερο δηλαδή στο Youtube.
  Το υπάρχον σύστημα είναι πολύ καλό ως έχει. Αντι να αφαιρέσουν απο τους uploaders τη δυνατότητα να κρύψουν το ratings και τα dislikes απο τα video τους (για να αποφεύγουμε τα σκουπίδια), τώρα τους αφήνουν να λογοκρίνουν και τα comments. Τα οποία πολλές φορές είναι πιο απολαυστικά και απο το ίδιο το video!!

  Και πάνε αναγκαστικά πάλι να μας φορτώσουν το Google+. Ήδη δε μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στο Youtube χωρίς να δημιουργηθεί και ένας στο google+. Τώρα θα δημοσιεύονται και οι κινήσεις σου χωρίς να το έχεις επιλέξει!!

 • Georgios Pavlides

  Απο τη μια, καλο ειναι. Οχι τιποτ’ αλλο αλλα σημερα μπαινουν στο Youtube και μικρα παιδια. Και σε συγκεκριμενα βιντεο ειδικα, αηδιαζω με αυτα που διαβαζω…

 • Pingback: Εγκαίνια για το νέο σύστημα σχολιασμού στο YouTube που απαιτεί λογαριασμό Google+ [Video]()