YouTube Copyright School: Ένα μάθημα για αυτούς που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα!

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα καλλιτεχνών, εταιριών και γενικότερα οποιουδήποτε δε θέλει να βλέπει τη δουλειά του δημοσιευμένη online χωρίς την άδεια του, και για αυτό το λόγο αποφάσισε να εκπαιδεύσει μέσω του YouTube αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες.

Εάν φτάσει κάποια ειδοποίηση στου ιθύνοντες του YouTube, σχετικά με παραβίαση τέτοιων δικαιωμάτων από κάποιον χρήστη, τότε τον "αναγκάζει" να παρακολουθήσει ένα μάθημα σε video (με ήρωες από το Happy Tree Friends) και στη συνέχεια πρέπει να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις ενός μίνι quiz, έτσι ώστε να αποδείξει ότι έμαθε τους κανόνες προτού ανεβάσει ξανά κάποιο video.

Σε περίπτωση που δείξει καλή διαγωγή για αρκετό καιρό μετά από την ειδοποίηση, τότε υπάρχει η πιθανότητα να αφαιρεθεί από το λογαριασμό του η αρνητική αναφορά (στις 3 αναφορές κλείνει ο λογαριασμός).

Μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα ιδέα για την ενημέρωση του κοινού! Φυσικά, το video και το quiz μπορεί να το παρακολουθήσει ο καθένας, χωρίς να έχει αρνητική αναφορά.

Loading