YouTube Go: Η lite έκδοση της υπηρεσίας διαθέσιμη πλέον σε 130 χώρες [Video]

Συνεχίζεται η εξάπλωση της εφαρμογής YouTube Go, στο πλαίσιο του προγράμματος Android Go που περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές της Google (και όχι μόνο) σε lite εκδόσεις έτσι ώστε να υποστηρίζονται από δίκτυα αναπτυσσόμενων χωρών και από συσκευές χαμηλών δυνατοτήτων.

Η Google ανακοίνωσε ότι διαθέτει πλέον την εφαρμογή YouTube Go σε 130 χώρες και πολύ σύντομα αναμένεται ότι θα την ανοίξει και για αυτές που καλύπτονται από γρήγορα δίκτυα (π.χ. ΗΠΑ, Αγγλία, Ελλάδα κλπ.). Επί τη ευκαιρία της ανακοίνωσης, η εταιρεία τόνισε ότι πλέον προσθέτει τη δυνατότητα να streamάρεις ή να κατεβάζεις videos σε υψηλή ανάλυση.

Το YouTube Go προσφέρει ακόμη την δυνατότητα preview του περιεχομένου ενός video έτσι ώστε να αποφασίσεις αν θα το δεις ή όχι, γλιτώνοντας δεδομένα από το πακέτο σου. Παράλληλα, η εφαρμογή σου δείχνει ακριβώς ποια ταχύτητα απαιτείται στο δίκτυο σου για να κατεβάσεις ένα video. Ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία διαμοιρασμού των videos με τους φίλους σου χωρίς να ξοδεύεις δεδομένα, χάριν σε μια σύνδεση που πραγματοποιείται μεταξύ των δύο συσκευών.

 

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή στο κατάστημα Google Play, αλλά για την ώρα δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας.

YouTube Go – [Google Play Link]

[YouTube]

Loading