ZTE

ZTE Libero Flip: Το φθηνότερο αναδιπλούμενο smartphone μέχρι σήμερα

Η Ιαπωνική αγορά smartphone είναι διαχρονικά ιδιαίτερα συναρπαστική, καθώς κατά καιρούς θαυμάζουμε συσκευές που δυστυχώς δεν θα φτάσουν ποτέ στα μέρη μας, όπως για παράδειγμα το ZTE Libero Flip

Πρόκειται για έναν εν δυνάμει ανταγωνιστή του Galaxy Z Flip5 διότι κοστίζει μόλις το 1/3 από την κατά τα αλλά αγαπημένη συσκευή της Samsung. Το νέο αναδιπλούμενο clamshell της ZTE έχει τιμή καταλόγου 63.000 JPY ($420 μεταφρασμένα), ενώ όσοι προ παραγγείλουν λαμβάνουν μια μεγάλη έκπτωση που κατεβάζει την τελική τιμή στα 39.800 JPY ($265). Ως κε τουου, αυτό είναι το πιο προσιτό αναδιπλούμενο smartphone μέχρι σήμερα.

Στην εσωτερική πλευρά έχει τοποθετηθεί μια αναδιπλούμενη οθόνη OLED 6,9” με ανάλυση FHD+, ενώ εξωτερικά μια δευτερεύουσα στρογγυλή οθόνη 1,43” με ανάλυση 466 x 466. Η δευτερεύουσα οθόνη με την ονομασία Sub Display σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ελέγχετε την αναπαραγωγή πολυμέσων και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως viewfinder για τη χρήση της κύριας κάμερας στο πίσω μέρος.

Στην τελευταία βρίσκουμε κύριο αισθητήρα ένας 50MP μαζί με έναν δεύτερο 2MP depth, ενώ στην εύκαμπτη εσωτερική οθόνη υπάρχει selfie κάμερα 16MP.

Η ZTE επίλεξε επίσης ένα chipset Snapdragon 7 Gen 1 μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή τρέχει το Android 13 με το περιβάλλον χρήσης ZTE UI και η εταιρεία έχει ενσωματώσει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά για την αξιοποίηση της αναδιπλούμενης οθόνης που σας επιτρέπουν να διαχωρίζετε τα στοιχεία του μενού και στις δύο πλευρές της.

Η μπαταρία  έχει χωρητικότητα 4.310mAh με υποστήριξη φόρτισης σε ισχύ 33W συμβατή με τα πρότυπα Quick Charge 4+ και PD3.0. Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο  IP42, επομένως η αντοχή σε νερό και σκόνη δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή και απαιτείται προσοχή.

Μοιάζει απίθανο να το δούμε στην Ευρώπη, αλλά η είδηση παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι αποδεικνύεται πως είναι εφικτή η κατασκευή προσιτών foldables.

[via]

Loading