Η Skype μας είχε παρουσιάσει το Μάιο μια beta έκδοση του Skype 5.0, η οποία υποστηρίζει την ταυτόχρονη τηλεοπτική συνδιάσκεψη μέχρι 5 ατόμων, αλλά μόλις χτες κυκλοφόρησε μία νέα beta έκδοση του Skype 5.0 για Windows στην οποία υποστηρίζει 10 άτομα!

Η έκδοση Skype 5.0 beta 2 είναι ήδη διαθέσιμη και περιλαμβάνει video-κλήσεις μεταξύ 10 ατόμων, αυτόματη επιδιόρθωση κλήσης, απλούστερο περιβάλλον, βελτιωμένη ποιότητα ήχου και επιδιόρθωση πολλών μικροπροβλημάτων.

Φυσικά, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η ταυτόχρονη video κλήση μεταξύ 10 ατόμων, η οποία σίγουρα επισκιάζει την προηγούμενη προσφορά της εταιρίας και καθιστά την υπηρεσία ιδανική για χρήση από εταιρίες ή διεσπαρμένες οικογένειες.

Είναι λογική μια τέτοια κίνηση από την Skype, μετά και την ανακοίνωση της Google για πραγματοποίηση κλήσεων μέσω του Gmail, αλλά η εταιρία προειδοποιεί ότι η υπηρεσία της είναι ακόμη σε έκδοση beta, οπότε μπορεί να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα. Τέλος, είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Windows, ενώ η πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης 10 ατόμων απαιτεί από όλους την εγκατάσταση της συγκεκριμένης beta.

[πηγή SkypeBlog]
Advertisements