16χρονος κέρδισε $3 εκατ. στο Fortnite World Cup!

Μάθε, παιδί μου, Fortnite. 16χρονος από την Pennsylvania κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του δημοφιλούς παιχνιδού και "τσέπωσε" το μεγάλο έπαθλο των $3 εκατ. (ολογράφως 3 εκατομμύρια δολάρια US).

Ο λόγος για τον Kyle "Bugha" Giersdorf, ο οποίος παίζοντας το αγαπημένο του παιχνίδι κατάφερε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του, χάριν στη νίκη του στον solo διαγωνισμό Fortnite World Cup που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στο κατάμεστο Arthur Ashe Stadium χωρητικότητας 24.000 θέσεων!

Το χρηματικό έπαθλο, η συμμετοχή των gamers και η τεράστια ανταπόκριση του κοινού, αποδεικνύουν ότι τα eSports δεν είναι απλά μια μόδα της εποχής και αναμένεται ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα να συμβαίνουν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στη βαθμολογία κέρδισαν περισσότερα από $1 εκατ. δολάρια έκαστος για την επίδοση τους, ενώ συνολικά μοιράστηκαν $30 εκατ. στο Fortnite World Cup! Αν θέλετε μια σύγκριση με το US Open του τέννις που διεξάγεται στο ίδιο στάδιο, οι νικητές του απλού των ανδρών και των γυναικών λαμβάνουν έπαθλο ύψους $3.85 εκατ...

Προφανώς, δεν μπορούν όλοι να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο (προσωπικά είμαι παντελώς άχρηστος σε αυτά τα games), αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Loading