Έξυπνες στολές Adidas θα φορούν οι παίκτες του φετινού All-Star Game

Μια εντυπωσιακή καινοτομία ετοιμάζει η Adidas για το φετινό all-star game που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στο Union's PPL Park.

Στην αναμέτρηση, όπου η MLS All-Star θα υποδεχτεί την αγγλική Τσέλσι, οι παίκτες της αμερικανικής ομάδας θα φορούν "έξυπνες" στολές που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη σε αγώνα επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οι στολές θα ενσωματώνουν το νέο σύστημα miCoach της Adidas για καταγραφή σε πραγματικό χρόνο της απόδοσης των παικτών. Μεταξύ άλλων θα καταγράφεται η ταχύτητα, η ένταση του παιχνιδιού τους, τα χιλιόμετρα που διανύουν και πολλές άλλες χρήσιμες παράμετροι.

Τα δεδομένα θα προωθούνται άμεσα στους προπονητές, οι οποίοι θα τα αναλύουν, θα παρατηρούν τυχόν προβλήματα των παικτών και θα προσαρμόζουν αναλόγως τις οδηγίες τους.

Η Adidas περιγράφει την τεχνολογία της ως "ένα ολοκληρωμένο tracking σύστημα μιας επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου που σκοπό έχει να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παρακολούθησης και να φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον αθλητισμό." Ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

[πηγή wired]
Loading