H Adobe παρουσιάζει τα Flash Player 11.2 και AIR 3.2

flash

H Adobe ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα των Flash Player 11.2 και AIR 3.2 φέρνοντας την εταιρεία ακόμα πιο κοντά στο στόχο της για παιχνίδια υψηλής ποιότητας στον υπολογιστή.

Η έκδοση 11.2 προσφέρει υποστήριξη για mouse-lock, σχετικές συντεταγμένες, δεξί/μεσαίο κλικ, multi-threaded video decoding και hardware acceleration για 2D και 3D γραφικά μέχρι 60 frames το δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά το AIR 3.2, το πρόγραμμα της Adobe για τη δημιουργία web εφαρμογών, περιλαμβάνει πλέον την τεχνολογία Stage3D για ακόμα καλύτερη ποιότητα στα γραφικά. Η Adobe ανακοίνωσε, ακόμα, συνεργασία με την Unity κάτι που θα επιτρέψει στους εκδότες να δημοσιεύουν 3D παιχνίδια σε Flash Player. Επίσης, το plugin πλέον θα αναβαθμίζεται αυτόματα στο παρασκήνιο στo Windows.

Πρέπει να αναφερθούμε, τέλος, στα premium χαρακτηριστικά του Flash 11.2 που η Adobe υπόσχεται να μην επιβάλλει στους developers εκτός και αν η εφαρμογή τους ξεπεράσει τα $50,000 σε τζίρο. Από ’κει και πέρα το εννιά τοις εκατό των κερδών θα πηγαίνει στην Adobe, η οποία και θα ελέγχει τα οικονομικά σας με περιοδικές αναφορές προόδου που θα συλλέγει από όσους developers έχουν εγγραφεί στην premium υπηρεσία. Όσες εφαρμογές AIR χρησιμοποιούν τα premium χαρακτηριστικά δεν θα υπόκεινται σε φόρους ενώ οι νέοι όροι θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2012.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Flash Player εδώ και του AIR εδώ.

Loading