Αναβάθμιση στον Flash Player διορθώνει σημαντικό κενό ασφαλείας

flash

H Adobe έκανε διαθέσιμη σήμερα σημαντική αναβάθμιση στον Flash Player διορθώνοντας ένα κενό ασφαλείας και προτρέποντας όλους τους χρήστες να αναβαθμίσουν άμεσα για να είναι ασφαλείς. Η αναβάθμιση αφορά ένα exploit που μπορεί να προκαλέσει το κρασάρισμα του plugin επιτρέποντας σε κάποιον να πάρει τον έλεγχο του συστήματος.
Το κενό εντοπίστηκε από την ίδια την Adobe απ’ όσο ξέρουμε και σύμφωνα με πληροφορίες οι χρήστες Windows και του Internet Explorer είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο αλλά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο καλό είναι να αναβαθμίσετε οτιδήποτε και αν χρησιμοποιείτε αφού το exploit βρίσκετε σε όλες τις εκδόσεις του Flash για Mac, Windows, Linux και Android.

Εάν έχετε τον auto-updater το πιθανότερο είναι ότι η αναβάθμιση έχει πραγματοποιηθεί αυτόματα. Σε αντίθετη περίπτωση επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Adobe εδώ και κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του Flash Player. Αν έχετε Android η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη μέσω του Google Play.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Adobe, Internet, Software and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.