Aladdin: Δείτε το πρώτο full trailer για την live action ταινία της Disney

Η Disney και ο Will Smith κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή του κοινού όταν αποκαλύφθηκε η εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού ως Genie στην επερχόμενη live-action ταινία Aladdin. Για την ακρίβεια, μάλλον σόκαραν τον κόσμο παρά οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα, πάντως, έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τον Will Smith και να επικεντρωθούμε περισσότερο στην ταινία με το πρώτο full trailer. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Guy Ritchie και πρωταγωνιστούν οι Mena Massoud ως Aladdin και Naomi Scott ως Jasmine, ενώ η υπόθεση θα βασίζεται χοντρικά σε αυτήν του animation της δεκαετίας του '90, αλλά με ορισμένες διαφοροποιήσεις στην προσωπικότητα των χαρακτήρων.

Το Aladdin είναι η συναρπαστική ιστορία ενός αλητάκου, της θαρραλέας και αποφασισμένης πριγκίπισσας Jasmine και του Genie που ίσως κρατά το κλειδί για το μέλλον τους. Σκηνοθετημένο από τον Guy Ritchie, ο οποίος φέρνει τον χαρακτηριστικό σπιρτόζο ρυθμό του στην φανταστική πολη Agrabah, το Aladdin είναι γραμμένο σε συνεργασία με τον John August και βασισμένο στο κλασικό Aladdin της Disney

Το Aladdin κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2019.

Loading