Διαθέσιμη online η αρχειοθήκη του Einstein με πάνω από 80.000 έγγραφα

einstein

Η online αρχειοθήκη για τη ζωή του Albert Einstein ενημερώθηκε την περασμένη βδομάδα με νέο περιεχόμενο και πάνω από 2000 έγγραφα υψηλής ανάλυσης.

Η αρχειοθήκη αυτή συντηρείται από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και περιλαμβάνει χιλιάδες έγγραφα που δεν ήταν πρωτίστως διαθέσιμα πουθενά. Μερικά από τα σημαντικότερα αντικείμενα αφορούν το χειρόγραφο έγγραφο στο οποίο ο Einstein προτείνει την πασίγνωστη θεωρία του για τη σχέση μάζας ενέργειας.

Τα έγγραφα, φυσικά, είναι στα γερμανικά αλλά υπάρχει διαθέσιμη μετάφραση ώστε να μπορείτε να τα κατανοήσετε καλύτερα. O συνολικός αριθμός τους, μάλιστα, αναμένεται να ξεπεράσει τα 80,000 προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη ζωή και το έργο του Einstein.

Πέρα από το επιστημονικό του έργο στα έγγραφα αποκαλύπτεται και η προσωπική του σχέση με την μητέρα, την γυναίκα αλλά και τις ερωμένες του καθώς και οι απόψεις του στο θέμα των Αράβων με το Ισραήλ.

Δείτε την συλλογή με τις φωτογραφίες εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Internet, Science. Bookmark the permalink.

One Response to Διαθέσιμη online η αρχειοθήκη του Einstein με πάνω από 80.000 έγγραφα

  1. Pingback: Διαθέσιμη online η αρχειοθήκη του Einstein με πάνω από 80.000 έγγραφα | σκαθάρι