Οι Anonymous χτυπούν ξανά και “ρίχνουν” servers και ιστοσελίδες του GoDaddy [Update]

GoDaddy

Η δημοφιλής υπηρεσία GoDaddy επιβεβαίωσε πριν λίγο προβλήματα στους servers της με αποτελέσματα χιλιάδες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο να είναι αυτή την στιγμή μη προσβάσιμες. Ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το GoDaddy για υπηρεσίες e-mail φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν και αυτές πρόβλημα.

Υπαίτιοι πίσω από αυτή την ιστορία φαίνεται να είναι οι Anonymous, το διάσημο πλέον γκρουπ από χάκερς που δημοσιοποίησε την επιτυχία του μέσω Twitter. Ένα μέλος από την ομάδα των Anonymous φαίνεται να δηλώνει ότι η αυτή η επίθεση DDoS ήταν αποτέλεσμα “δοκιμής της ασφάλειας του διαδικτύου”. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον πως θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα καθώς ένα σημαντικό ποσοστό ιστοσελίδων στο Internet αυτή τη στιγμή έχει “πέσει”.

GoDaddy Tweet

UPDATE: Η GoDaddy ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των ιστοσελίδων και των servers έχει επανέλθει σε κανονική λειτουργία, ενώ τονίζει ότι δεν διέρρευσαν ευαίσθητες πληροφορίες (προσωπικά δεδομένα, στοιχεία πιστωτικών καρτών, passwords κλπ.).

[via TheVerge]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Internet and tagged . Bookmark the permalink.