aoc_myconnect

Η οικογένεια καινοτόμων προϊόντων “myDisplay” που παρουσίασε πρόσφατα η AOC, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών Η/Υ, απέκτησε δύο νέα μέλη τα μοντέλα myUltraSpeed και myConnect. Η myUltraSpeed είναι μια Full HD οθόνη 24″ (61 εκ) με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και απευθύνεται κυρίως σε gamers. Η myConnect είναι μια ultra-mobile οθόνη 15,6″ (39,6 εκ) που διευκολύνει ζωή των χρηστών notebook χάρη στη σύνδεση plug-and-play USB καθώς επεκτείνει την επιφάνεια εργασίας στη στιγμή.

Υπερβολική ταχύτητα για τους απαιτητικούς


Η οθόνη myUltraSpeed δημιουργήθηκε από την AOC σε συνεργασία με επαγγελματίες gamers. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να ζητήσει κανείς ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι τα αγωνιστικά first-person shooting games. Εξοπλισμένη με ένα κομψό LED-backlit TN πάνελ, η οθόνη myUltraSpeed (g2460Pqu) προσφέρει ευκρινείς εικόνες χωρίς συμβιβασμούς. Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz τα καρέ της εικόνας ανανεώνονται διπλάσια σε σύγκριση με τις συνιθισμένες οθόνες LCD. Επιπλέον, ο πολύ μικρός χρόνος απόκρισης pixel, μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου, διασφαλίζει εικόνες χωρίς θόλωση.

aoc_myconnect_1

 

Η Full HD οθόνη διαθέτει και ένα πλήρες πακέτο υποδοχών (VGA, dual link DVI, HDCP-compatible HDMI καθώς και DisplayPort). Για την ευκολία του χρήστη, η AOC εξοπλίζει την οθόνη myUltraSpeed με ένα ενσωματωμένο USB hub με 4 υποδοχές, συμπεριλαμβανομένου ενός USB port για γρήγορη φόρτιση των κινητών συσκευών, μια έξοδο ακουστικών και ηχείων. Επιπρόσθετα, η οθόνη είναι εργονομικά πλήρως ευέλικτη, προσφέροντας ρύθμιση ύψους, κλίση, περιστροφή και pivot λειτουργία.

Η οθόνη g2460Pqu είναι σήμερα διαθέσιμη με δώρο ένα free copy του παιχνιδιού first person shooter “Shootmania”. Τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού σε οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης έχουν αντικείμενο μελέτης Ολλανδών εμπειρογνωμόνων του hardware.info. Η οθόνη myUltraSpeed θα παρουσιαστεί και σε πολλά gaming events, όπως το i49 στο Ηνωμένο Βασίλειο και το GameX στην Τουρκία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της myUltraSpeed σε εκθέσεις και εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στη σελίδα Facebook: www.facebook.com/AOCGaming

aoc_myconnect_2

Μια οθόνη για να την παίρνετε μαζί σας

Η AOC παρουσιάζει τη myConnect, μια εξαιρετικά ευέλικτη οθόνη που απευθύνεται σε χρήστες netbooks, notebooks και άλλων φορητών υπολογιστών. Χάρη στην τεχνολογία DisplayLink ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει διπλή οθόνη στη στιγμή συνδέοντας μόνο με ένα καλώδιο USB 3.0 τη φορητή του συσκευή, π.χ. notebook, με το υπέρ-λεπτό (0,09″ / 22,9 χιλ) WXGA μοντέλο. Μέσω του καλωδίου USB, η Style Line οθόνη δεν προμηθεύεται μόνο εικόνα αλλά και ρεύμα. Αυτό είναι εφικτό λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που δεν ξεπερνά τα 7 Watt.

Έτσι, η myConnect (1659Fwu) μεγαλώνει το χώρο εργασίας στη στιγμή με διαγώνιο οθόνης 15,6” (39,6 εκ). Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το πόδι στήριξης της οθόνης μπορεί να περιστραφεί έτσι ώστε η οθόνη να αλλάζει εύκολα προσανατολισμό (pivot). Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο το χαρακτηριστικό για παρουσιάσεις γραφείου, προβολή εγγράφων, ανάγνωση κείμενων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

aoc_myconnect_3

Με τη λειτουργία Smart Auto Pivot, το προβαλλόμενο περιεχόμενο περιστρέφεται αυτόματα. Η οθόνη myConnect διατίθεται με ένα έξυπνο λογισμικό που διευκολύνει τον έλεγχο της φωτεινότητας, της αντίθεσης και των ρυθμίσεων ενέργειας. Χάρη στη συνδεσιμότητα USB είναι δυνατή η σύνδεση μέχρι και με έξι οθόνες USB, γεγονός που ενισχύει το multitasking των χρηστών notebook.

Για την ευκολία της μεταφοράς και την ασφαλή φύλαξη της ιδιαίτερα ελαφριάς οθόνης, στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια μαλακή θήκη.

Αξιόπιστο service

Όπως σε όλες τις οθόνες της, η AOC προσφέρει στα μοντέλα myDisplay 3 χρόνια εγγύηση και επιτόπου αντικατάσταση οθόνης.

Τα νέα μοντέλα της AOC είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική λιανική τιμή €339 (συμπ.ΦΠΑ) η οθόνη myUltraSpeed (g2460Pqu) και €139 (συμπ.ΦΠΑ) η οθόνη myConnect (1659Fwu).

Advertisements