Νέα σειρά επαγγελματικών notebook από την Asus

Αυτό που κάνει τη νέα κατηγορία φορητών υπολογιστών για εταιρικούς χρήστες της Asusνα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η χρήση μιας νέας τεχνολογίας μπαταριών με την κωδική ονομασία Sonata. Δημιούργημα της εταιρίας Boston Power υπόσχεται βελτιωμένα χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν την προσφορά τριετούς εγγύησης (με μέσο όρο εγγύησης των άλλων κατασκευαστών τον ένα χρόνο), ταχύτερους χρόνους φόρτισης, μεγαλύτερη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένο αριθμό πλήρων φορτίσεων και αποφορτίσεων.

Φυσικά, η εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας δεν στηρίζεται μόνο στη νέα μπαταρίας. Έτσι, τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν: Οθόνες με επικάλυψη matte για μείωση των ανακλάσεων, ανάλυσης 1366 x 768 εικονοστοιχείων σε μεγέθη από 14.1 μέχρι 15.6 ίντσες . Κεντρικό επεξεργαστή που ανήκει στην κατηγορία Core i5 520M της Intel. Τα διάφορα μοντέλα υποστηρίζουν διαφορετικές διαμορφώσεις μνήμης (από 2 μέχρι 4GB DDR3 RAM). Τέλος, στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται η υποστήριξη ασυρμάτων δικτύων 802.11b/g/n, η έξοδος HDMI, οι πολλαπλές είσοδοι USB, eSATA και η κάμερα 2 megapixel.

Η νέα κατηγορία των φορητών έχει την κωδική ονομασία B-series και κύριος εκφραστής της είναι το μοντέλο Asus-B53J με τιμή γύρω στα €1000.

This entry was posted in Asus, Laptops and tagged , , . Bookmark the permalink.