Η ASUS κυκλοφόρησε την τελευταία της κάρτα ήχου σε συνεργασία με την Sennheiser, με τις δύο εταιρίες να ισχυρίζονται ότι το σύστημα Xonar Xense είναι ιδανικό για τους απαιτητικούς gamers.

ASUS Xonar Xense One Soundcard - Sennheiser PC350 Headphones

Το σύστημα περιλαμβάνει την κάρτα ήχου ASUS Xonar Xense One και τα ακουστικά Sennheiser PC350, με βελτιστοποιημένο ήχο surround για first-person shooters, υποστήριξη Dolby Headphone 5.1 και Xonar GX2.5, και υποδοχές 6.5mm αντί για τις κλασικές υποδοχές 3.5mm.

Ξεχωριστά, η ASUS Xonar Xense One υποστηρίζει ήχο 7.1 surround, περιλαμβάνει αναλογική και ψηφιακή είσοδο, καθώς και front-panel audio ports. Από την άλλη, τα ακουστικά Sennheiser PC350 υποστηρίζουν συχνότητες 10-26.000Hz με θόρυβο μικρότερο από 0.1% (!), ενώ περιλαμβάνουν και μικρόφωνο.

Οι εταιρίες δήλωσαν ότι η κατασκευή των δύο προϊόντων έγινε με άμεση συνεργασία, και υπόσχονται ότι θα φέρουν την καλύτερη ηχητική απόδοση από οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Αυτό βέβαια θα μπορέσουμε να το διαπιστώσουμε μόνο όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί.

Advertisements