Το ASUS Travelite HS-1000W Wireless Headset με Ελαφρύ και Compact σχεδιασμό προσφέρει άνεση, απλότητα και επιδόσεις, και σας για επιτρέπει να απολαύστε ρεαλιστικό ήχο με απόλυτη ελευθερία και φορητότητα χωρίς όρια. Πρόκειται για ένα USB ασύρματο headset ιδανικό για games, VOIP αλλά και μουσική.

Είναι πτυσσόμενο και μπορεί εύκολα να αποθήκευτεί στην κομψή θήκη του, ώστε να χωράει άνετα σε μια μικρή τσάντα laptop. Η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μέσω ενός USB dongle και η εμβέλειά του φτάνει τα 20 μέτρα! Ένσωματώνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Polymer με αυτονομία 8 ωρών!

Οι χρήστες μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν τη συσκευή όσο αυτή φορτίζει μέσω ενός universal mini USB (άρα χρειάζεστε 2 ελεύθερα USB σε αυτήν τη περίπτωση)

Το Travelite HS-1000W δεν χρειάζεται οδηγούς εγκατάστασης για να λειτουργήσει. Επίσης υποστηρίζει δύο λειτουργίες "shortcuts" που ονομάζονται Press-n-Pick και Press-n-Link. Αυτές επιτρέπουν στους χρήστες να σηκώνουν ή να κλείνουν το τηλέφωνο στις Skype συνομιλίες τους και να συνδέουν το Travelite HS-1000W με το PC τους μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Τέλος είναι εξοπλισμένο με υψηλή ανταπόκριση σε συχνότητες της τάξεως των 20Hz–20 KHz, και μπορεί να προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και δυνατές επιδόσεις στο μπάσο. Η παραμόρφοση του ήχου δεν ξεπερνάει το < 0.08%.

Advertisements