Νέες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Athens Tech College

[Δ.Τ.]

Το κολλέγιο τεχνολογίας Athens Tech College, δημιούργημα του BCA College, της πολυεθνικής εταιρείας Intracom Holdings και της 24MEDIA εταιρείας ψηφιακών Μέσων και τεχνολογίας, αναπτύσσει το δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών και παρέχει περισσότερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στους φοιτητές του.

Συγκεκριμένα, το Athens Tech College ξεκινάει συνεργασία με τις εταιρείες Stoiximan.gr, Converge ICT, και Μ-STAT. Η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, Stoiximan.gr, το eCommerce agency, Converge ICT, που προσφέρει ανταγωνιστικές υπηρεσίες web development, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και η εταιρία M-STAT που παρέχει ολοκληρωμένες mobile marketing υπηρεσίες δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα και custom mobile εφαρμογές, δίνουν την δυνατότητα στους φοιτητές του Athens Tech να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση εξελίσσοντας τις γνώσεις και τις ικανότητες τους σε σχέση με το αντικείμενο των σπουδών τους, αλλά και τις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας.

Το Athens Tech College στοχεύει στη διαμόρφωση άρτια εκπαιδευμένων και περιζήτητων στελεχών στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και για αυτό το λόγο επεκτείνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών ενώ προωθεί και προτείνει την δυνατότητα πρακτικής άσκησης που προσφέρουν οι εν λόγω εταιρείες στους σπουδαστές του. Παράλληλα, συνεχίζει το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στις εταιρείες Intrasoft Holdings και 24MEDIA.

O Χάρης Δασκαλάκης, CEO του Athens Tech, δήλωσε:

“Το Athens Tech College πιστό στην υπόσχεσή του να προσφέρει υψηλότατου επιπέδου σπουδές στους τομείς του computer science, γεφυρώνοντας το Ακαδημαϊκό περιβάλλον με την αγορά εργασίας, καλωσορίζει με χαρά τις τρεις νέες εταιρείες στην ομάδα των υποστηρικτών του. Στοχεύοντας στην παροχή ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων αλλά και της καλλιέργειας της επιχειρηματικότητας, η εν λόγω επίλεκτη ομάδα εταιρειών τεχνολογίας, που διακρίνονται στον τομέα τους, συνδράμουν έμπρακτα τόσο στην Ακαδημαϊκή, όσο και την πρακτική εξέλιξη και υποστήριξη των φοιτητών μας, μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα πρακτικής μας’’.

Το Athens Tech College είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

Χάρη στην συνδυασμένη εμπειρία 45+ ετών των τριών πρωτοπόρων δημιουργών του (BCA College, Intracom Holdings και 24media Group), είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 10 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Επιπλέον, το ΑΤΗ/TECH προσφέρει στους φοιτητές του, τόσο την δυνατότητα 9 θέσεων πρακτικής άσκησης στην 24media (Ηuffington Post, Contra gr, Oneman, Ladylike, Νews 247), την Intrasoft International και το BCA College, όσο και την δυνατότητα ερευνητικής εργασίας στο πρότυπο ερευνητικό κέντρο AIT.

Σπούδασε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα, επιλέγοντας μία σειρά από καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα στην επιστήμη των υπολογιστών που προσφέρει το Athens Tech College.

Loading