O Bill Gates, o Jimmy Fallon και η άβολη στιγμή με το MacBook Pro [Video]

Gates Fallon

O πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft, Bill Gates, παρευρέθηκε στην βραδινή εκπομπή του Jimmy Fallon στο NBC για να μιλήσει σχετικά με το γράμμα του φιλανθρωπικού ιδρύματος 'Bill and Melinda Gates Foundation' για το 2014, μια ενδιαφέρουσα επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε εξ ολοκλήρου εδώ.

Ο Bill Gates έκανε, μεταξύ άλλων, ορισμένες προβλέψεις για το μέλλον στην τεχνολογία υποστηρίζοντας ότι η αναγνώριση γραφής σε tablets είναι ένας τομέας που χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά έτσι ώστε οι άνθρωποι να προτιμούν την γραφή σε tablets και όχι σε χαρτί.

Το αστείο της βραδιάς, ωστόσο, εστιάζεται σε δύο ενδιαφέροντα βίντεο από τη συνέντευξη. Το πρώτο έχει να κάνει με έναν μικρό αστεϊσμό του Jimmy Fallon για τις Apple συσκευές που είναι τοποθετημένες σε περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο του και τις οποίες αφαίρεσε λίγο αργότερα, όχι και τόσο διακριτικά θα λέγαμε:

Το δεύτερο είναι ένα viral βίντεο που δημιούργησαν οι δύο άντρες για να προωθήσουν το Gates Letter. Το βίντεο όπως θα φαντάζεστε είναι αρκετά περίεργο αλλά εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε:

Loading