Όλη αυτή η τρέλα που επικρατεί με την Black Friday -- ειδικά φέτος μοιάζει πιο έντονη από κάθε άλλη φορά -- δεν βρίσκει τους πάντες σύμφωνους. Όπως για παράδειγμα την OnePlus, η οποία μάλιστα κράζει αυτούς που πετσοκόβουν (στο εξωτερικό, όχι στην Ελλάδα...) τις τιμές των προϊόντων τους λέγοντας ότι όλα αυτά είναι...μ@λ#*!€$. Η εταιρεία συνιστά, επίσης, στο καταναλωτικό κοινό να μην "τρώει" το παιχνίδι των μειωμένων τιμών της Black Friday επειδή ουσιαστικά πέφτει θύμα πλύσης εγκεφάλου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της OnePlus και έπειτα μπορείτε να αποφασίσετε αν συμφωνείτε ή όχι:

#NoGames on Black Friday

Στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε με τον κόσμο την καλή τεχνολογία. Γι' αυτό οι τιμές των συσκευών μας βρίσκονται σε δίκαια επίπεδα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να διπλοτσεκάρετε. Πείτε όχι στα παιχνίδια τιμών της Black Friday.

Τα mind games είναι κουραστικά για όλους. Προτιμούμε να εστιάζουμε στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων για να τα μοιραστούμε με τον κόσμο. Η διαδικασία αυτή απαιτεί να κερδίζουμε κάποια χρήματα και την ίδια στιγμή οι χρήστες των συσκευών μας να γλιτώνουν κάποια χρήματα.

Εδώ έρχεται η δίκαιη τιμολόγηση. Κόβουμε τις μ@λ#*!€$. Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζουμε χρήματα για να χρημαδοτούμε την κατασκευή των προϊόντων και να ταΐζουμε την ομάδα μας. Εσείς γλιτώνετε χρήματα και απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία χρήσης, είτε είναι Black Friday είτε.... η Γουρουνοχαρά στη Βλάστη (οκ, Taco Tuesday λέει η ανακοίνωση...).

Εν κατακλείδι, μπορείτε να αγοράσετε το OnePlus 5T με έκπτωση μόλις €0.01 και για τις επόμενες 24 ώρες μπορείτε να προμηθευτείτε το πακέτο του φορτιστή Dash Power Bundle με 50% έκπτωση. Ως εδώ μπορούμε. Δεν υπάρχει καμία άλλη έκπτωση σχετικά με το OnePlus 5 αν το παραγγείλετε σήμερα. Απλά θα πάρετε την καλύτερη συσκευή που έχουμε κατασκευάσει ποτέ και την ικανοποίηση ότι στηρίζετε ένα smartphone που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα η συγκεκριμένη βιομηχανία.

Μη συμβιβάζεστε

[OnePlus]

Advertisements