Η Blizzard κλείδωσε τους λογαριασμούς 5000 παικτών του StarCraft II

Η επιτυχία του StarCraft II ήταν σίγουρα αναμενόμενη, αλλά εξίσου αναμενόμενο ήταν ότι πολλοί παίκτες από όλο τον κόσμο θα προσπαθούσαν να παραβούν τους κανονισμούς του Battle.net.

Τους προηγούμενους μήνες η Blizzard είχε προειδοποιήσει τους χρήστες για την περίπτωση που προβούν σε παράνομες ενέργειες:

Εάν παίκτης του StarCraft II βρεθεί ότι κλέβει ή παραβαίνει τους κανονισμούς του παιχνιδιού με hacks ή modifications οποιασδήποτε μορφής, τότε θα απαγορευτεί η συμμετοχή του διά παντός. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορεί να εισέλθει στο λογαριασμό Battle.net που διατηρεί για να παίξει το StarCraft II

Η Blizzard δεν έμεινε μόνο στα λόγια και κλείδωσε περίπου 5000 λογαριασμούς παικτών που παραβίασαν τους όρους χρήσης του Battle.net και προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

Εκτός από την προφανή υπονόμευση του υγιούς ανταγωνισμού που είναι απαραίτητος για το Battle.net, όλη αυτή η πειρατεία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην απόδοση και τη σταθερότητα της υπηρεσίας μας. Η διατήρηση της ασφαλούς και σταθερής λειτουργίας του online-gaming αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς, και θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε λεπτομερώς το Battle.net, καθώς και να προβαίνουμε σε ανάλογες ενέργειες εάν το κρίνουμε απαραίτητο

Για αυτό το λόγο, όσοι ασχολείστε με το παιχνίδι καλό θα είναι να μη μπαίνετε στον πειρασμό του hacking. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο Battle.net.

[πηγή Battle.net]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.