Πίσω από το γέμισμα της βαρελίσιας μπύρας, κρύβεται μια μεγάλη, εκλεπτυσμένη τεχνική που εξελλίσεται με το πέρασμα των χρόνων και αφορά το συνδυασμό γωνίας και ροής, έτσι ώστε να μην υπάρχει πολύς αφρός, αλλά και να μην κλέβουμε τον πελάτη.

Αυτή η χρονοβόρα και πολλές φορές ζημιογόνα διαδικασία (για τους ιδιοκτήτες των bar), μπορεί πλέον να γίνει αντίστροφα, γέμισμα από πάνω προς τα κάτω, και πολύ γρηγορότερα χάρι στο Bottoms Up της GrimOn Industries!

Μπορείτε να δείτε τη λειτουργία της στο παρακάτω video:

Πάντως, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα σε γήπεδα, πανηγύρια, συναυλίες κλπ.

[πηγή Thechive]
Advertisements