H Canon παρουσιάζει την PowerShot N [CES 2013]

canon

H Canon αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της CES 2013 την PowerShot N, την νέα point-and-shoot κάμερα της εταιρείας με τη λειτουργία Creative Shot που επιτρέπει την ανάλυση μιας εικόνας και την αυτόματη δημιουργία μιας σειράς καλλιτεχνικών φωτογραφιών βασισμένων στην αρχική λήψη. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ασύρματες δυνατότητες (WiFi) έτσι ώστε να συνδέεται σε μια πληθώρα φορητών συσκευών αυτόματα για το upload των φωτογραφιών.

Η PowerShot N διαθέτει capacitive οθόνη 2.8 ιντσών (tilt-touch panel LCD 90 μοιρών) επιτρέποντας στον χρήστη τη λήψη φωτογραφιών υπό μοναδικές γωνίες. Χάριν στην τοποθέτηση του shutter και zoom ring στο άνω και κάτω μέρος του φακού οι εικόνες μπορούν να ληφθούν από πρακτικά οποιαδήποτε θέση. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι 12.1 megapixel (High-Sensitivity CMOS και DIGIC 5 Image Processor), ενώ διαθέτει ευρυγώνιο φακό 28mm με 8x οπτικό zoom για λήψη 1080p Full HD βίντεο και ενσωματωμένα συστήματα Hybrid Auto, Face ID και Intelligent IS.

Η PowerShot N αναμένεται στην αγορά τον Απρίλιο του 2013 σε λευκό ή μαύρο χρώμα με τιμή που θα αγγίζει τα $299.99.

Ταυτόχρονα προστέθηκαν και μερικά άλλα φθηνότερα μοντέλα στη σειρά IXUS και PowerShot που το καθένα διαθέτει αισθητήρα 16MP και επεξεργαστή εικόνας Digic 4. Τα μοντέλα της σειράς PowerShot διαθέτουν 5x οπτικό zoom και της σειράς IXUS 8x οπτικό zoom χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ZoomPlus.

Loading