Ανήλικο αγόρι από την Κίνα πουλάει το νεφρό του για να αγοράσει ένα iPad 2!

Μέχρι που θα έφτανες για ένα iPad 2; Ένα 17χρονο αγόρι από την Κίνα, πάντως, έφτασε στο σημείο να πουλήσει το νεφρό του από την υπερβολική επιθυμία του για ένα iPad 2!

iPad 2

Όπως αναφέρει το νεαρό αγόρι, το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιευτεί, ήθελε να αποκτήσει ένα iPad 2 αλλά δεν είχε τα χρήματα. Σερφάροντας στο Internet,  έπεσε πάνω σε μια αγγελία για εμπόριο οργάνων και επικοινώνησε αμέσως με έναν μεσίτη οργάνων, ο οποίος προσφέρθηκε να αγοράσει το νεφρό του για  ¥20.000 (περίπου €2130). Έπειτα, μάλιστα, από παζάρια το αγόρι κατάφερε να ανεβάσει την τιμή στις ¥22.000 (περίπου €2300).

Η διαδικασία κανονίστηκε και η αφαίρεση του νεφρού πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Chenzou χωρίς, φυσικά, οι γονείς του παιδιού να γνωρίζουν το παραμικρό.

Όταν το μικρό αγόρι γύρισε στο σπίτι του με το iPad 2 και οι γονείς του αναρωτήθηκαν με τι χρήματα το αγόρασε, εκείνος δεν μπόρεσε να τους κρύψει την αλήθεια. Αντικρύζοντας την ουλή στην περιοχή του νεφρού, οι γονείς του δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Οι τελευταίοι επικοινώνησαν αμέσως με την αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.  Η διοίκηση του νοσοκομείου παραδέχτηκε ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε εκεί αλλά δήλωσε ότι δε γνώριζε ότι επρόκειτο για εμπόριο οργάνων.

Το νεαρό αγόρι, αυτή τη στιγμή, δηλώνει μετανιωμένο για την πράξη του.

[πηγή Business Insider]

This entry was posted in Apple, Featured, Misc, Tablets and tagged . Bookmark the permalink.