Η CloudOn φέρνει το Microsoft Office στα Android tablets

office

H CloudOn, μετά την μεγάλη αναβάθμιση της αντίστοιχης εφαρμογής για το iPad, ανακοίνωσε ότι από σήμερα οι χρήστες Android tablets θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της, δηλαδή πρόσβαση στο Microsoft Office μέσω virtual περιβάλλοντος. Επίσης, εκτός από την υποστήριξη υπηρεσιών cloud, όπως το Dropbox και Box, η εταιρεία επισημαίνει ότι και το νεότερο Google Drive είναι πλήρως ενσωματωμένο στις εφαρμογές της.

H εφαρμογή της CloudOn προσφέρει απευθείας πρόσβαση στα Microsoft Word, Excel και Powerpoint, στον Adobe Reader για την προβολή κειμένων PDF καθώς και σε μια εφαρμογή προβολής εικόνων χωρίς να δυσχεραίνει την εμπειρία εμφανίζοντας ολόκληρο το περιβάλλον Windows, όπως ανταγωνιστικές προτάσεις. Η εταιρεία αξιοποιεί τις cloud υπηρεσίες για να επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία μεταξύ τους και να έχουν πρόσβαση σε αυτά από άλλες συσκευές.

Μπορείτε να βρείτε το CloudOn στο Google Play [Direct Link]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Android, Software. Bookmark the permalink.

Comments are closed.